"15 Temmuz ve Şehitler" temalı fotoğraf yarışması  

"15 Temmuz ve Şehitler" temalı fotoğraf yarışması

Millî Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünce düzenlenen Eğitim Bilişim Ağı (EBA) Kadraj Fotoğraf Yarışmasının bu yıl ki teması, “15 Temmuz ve Şehitler“ olarak belirlendi.



Dünyanın en büyük içerik portallarından biri olan EBA´da, eğitim ortamlarını zenginleştiren e-içeriklerin, öğrenim yönetim sisteminin yanında, öğrencilerinin ve öğretmenlerin araştırmacı, entelektüel, merak sahibi, yenilikçi ve ekip çalışması yapabilecek niteliklerini ortaya çıkarmak için fotoğraf, karikatür, kısa film, belgesel ve fen deneyleri alanlarında yarışmalar organize ediliyor.

 

Ortaokul ve lise öğrencileri yarışmaya katılabilecek

Bu yıl 4´üncüsü düzenlenen EBA Kadraj Fotoğraf Yarışması, "öğretmen" ve "öğrenci" olmak üzere 2 kategoride yapılacak. Teması, "15 Temmuz ve Şehitler" olarak belirlenen yarışmanın "öğretmen" kategorisi, Türkiye genelinde Bakanlığa bağlı tüm resmi ve özel okul öğretmenlerini kapsıyor. "Öğrenci" kategorisi kapsamında ise Türkiye genelindeki tüm resmi ve özel okullarda eğitim gören ortaokul ve lise öğrencileri yarışmaya katılabilecek.

 

Kategorilerinde 10 öğretmen ve 10 öğrenciye 2 bin lira değerinde "başarı ödülü", bir öğretmen ve bir öğrenciye ise 2 bin lira değerinde "Şehit Ömer Halisdemir İlk Kurşun Özel Ödülü" verilecek. 1 Eylül-31 Aralık 2016 tarihlerindeki yarışmaya katılmak isteyen adaylar, detaylı bilgiyi "www.eba.gov.tr" adresinden öğrenebilecek.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.